Cinc detinguts pel robatori de 1.200 ampolles de licor que després revenien
Ampolles de licor amagades darrere la porta d'un cotxe (Mossos)
L'Hospitalet de Llobregat

Cinc detinguts pel robatori de 1.200 ampolles de licor que després revenien

Robaven les begudes en establiments d'arreu del país i les revenien en un local de l'Hospitalet

RedaccióActualitzat

Detinguts dos homes acusats de robar ampolles d'alcohol que després revenien en un local de l'Hospitalet de Llobregat. En la mateixa operació, els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones més que gestionaven el local i que compraven les ampolles sabent que eren robades.

La policia ha recuperat 1.200 ampolles de licor, algunes de les quals amagades darrere la porta d'un cotxe, com es veu en aquestes imatges:

 

Els primers detinguts tenen 40 i 45 anys i estan acusats d'un delicte continuat de furt, mentre que els altres tres, d'entre 21 i 38 anys, són presumptes autors d'un delicte d'encobriment.

 

 

Robatoris arreu del país

La investigació va començar a finals de març, quan la policia va detectar un grup de persones amb actitud sospitosa al voltant d'un establiment comercial de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat. Des d'aquí, els sospitosos van anar a un local a l'Hospitalet.

Els Mossos van comprovar que es desplaçaven arreu del territori amb l'objectiu de robar ampolles de licor en establiments comercials d'una mateixa cadena, que després descarregaven al magatzem de l'Hospitalet.

La policia va muntar el 8 d'abril un dispositiu per detenir els presumptes autors dels furts i els tres encobridors, una operació en què van recuperar les ampolles robades.

Se'ls acusa de furts en establiments d'Arenys, Vilassar de Mar, Sant Andreu de la Barca, Teià, Valls i Vila-seca.

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. La investigació continua oberta i els Mossos no descarten més detencions.

 

Un detingut per robar dins de vehicles amb la tècnica "Teletubbie" a Teià

D'altra banda, la policia ha detingut dues vegades en una setmana a Teià un home com a presumpte autor d'una quarantena de robatoris a l'interior de vehicles.

Sempre feia servir el mateix mètode, la tècnica anomenada "Teletubbie", que consisteix a trencar el vidre dels cotxes amb un tornavís per ficar la mà a dins i obrir la porta.

En general, els objectes sostrets eren de poc valor, tot i que també s'ha denunciat la desaparició d'un telèfon mòbil i d'un Teletac.

Els veïns van avisar la policia. La primera detenció va ser l'11 d'abril, per part de la Policia Local, i la segona la van fer els Mossos el dia 13.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut