Imatge de l'operació antidroga al barri del Raval, difosa per la Guàrdia Urbana
Imatge de l'operació antidroga al barri del Raval, difosa per la Guàrdia Urbana (ACN)

Cinc detinguts, dos per una agressió sexual, en una operació antidroga a Barcelona

En una operació conjunta entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana al barri del Raval, també s'ha precintat un club cannàbic i s'han tapiat tres pisos

Actualitzat

Operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana contra el tràfic de drogues al barri del Raval de Barcelona. S'han detingut cinc homes, dos dels quals podrien estar implicats en una agressió sexual succeïda en un dels pisos investigats.

En l'operació policial s'han intervingut diverses dosis de crack i objectes que se sospita que podrien ser robats. A més, s'han tapiat tres pisos del carrer Príncep de Viana número 14 i s'ha tornat al seu propietari un pis del número 9 del mateix carrer.

 

 

Els agents han precintat una associació cannàbica, també al carrer Príncep de Viana, al número 24, on s'hi ha localitzat una plantació de marihuana i on presumptament s'hi traficava amb drogues. En aquest club cannàbic, dues persones han quedat en situació d'investigades per un delicte contra la salut pública.

 

 

L'operació policial ha començat al voltant de les cinc de la tarda i buscava desmantellar tres punts de venda de drogues, arran d'unes investigacions que van començar fa un mes.

El dispositiu policial s'emmarca en les actuacions conjuntes dels Mossos amb la Guàrdia Urbana durant els últims dies, que s'han saldat amb 21 detencions relacionades amb delictes de tràfic de drogues. A més, alguns dels detinguts estarien relacionats amb un intent d'homicidi d'una persona a qui haurien intentat cremar.

 

 

Els detinguts passaran a disposició juidicial els pròxims dies.

ARXIVAT A:
DroguesAgressió sexual
Anar al contingut