Concentració contra les agressions homòfobes a Sitges, el 14 de gener
Concentració contra les agressions homòfobes a Sitges, el 14 de gener (ACN/Àlex REcolons
Sitges

Cinc detinguts, dos d'ells menors, per l'agressió homòfoba a Sitges la nit de Cap d'Any

Cinc homes van ser agredits per un grup de joves a la sortida d'un bar musical

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones com a presumptes autors d'una agressió homòfoba la nit de Cap d'Any a Sitges. Dos dels detinguts són menors d'edat.

Els fets, condemnats pels veïns de Sitges, van passar a la sortida d'un bar musical, quan un grup de cinc homes van ser agredits per un nombrós grup de joves. Van rebre insults de caràcter homòfob i agressions físiques de consideració, amb cops de puny i llançament d'ampolles de vidre.

En les agressions, a una de les víctimes li van perforar un timpà i un altre home va tenir problemes als ulls en ruixar-lo amb un esprai de defensa.

A tots els van detenir entre l'1 i el 2 de febrer. Se'ls acusa d'un delicte d'odi i discriminació, lesions i desordres públics.
 

En llibertat amb càrrecs els majors d'edat acusats

Els tres detinguts majors d'edat van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. Els dos menors d'edat van passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

No es descarten més detencions, perquè, en un primer moment, la policia va identificar un total de deu joves com a presumptes autors de l'agressió.

 

ARXIVAT A:
HomofòbiaDelicte d'odi
Anar al contingut