Imatge de la persecució de la narcollanxa davant de la costa valenciana

Una persecució de cinc hores a una narcollanxa a alta mar acaba amb cinc detinguts

Els detinguts van acabar llençant al mar els fardells amb 2.000 quilos d'haixix, que la policia va recuperar

RedaccióActualitzat

Cinc persones han estat detingudes per narcotràfic després de l'espectacular persecució d'una narcollanxa que la setmana passada pretenia descarregar 2.000 quilos d'haixix en una platja de València.

Un helicòpter de la Policia Nacional va detectar l'embarcació d'alta velocitat, de 14 metres d'eslora, tripulada per cinc persones, en alta mar, a unes 80 milles de Cartagena, que es dirigia cap a València.

Juntament amb una patrullera de Vigilància Duanera la van perseguir durant més de 5 hores i 100 milles nàutiques. Aquestes són les imatges que es van captar des de l'aire:


Finalment, els tripulants de la llanxa van llançar els fardells al mar, que van ser recuperats per la policia. En total, es van intervenir 66 fardells, a més de diversos telèfons satèl·lits i dispositius informàtics.
 

Narcotràfic i Covid

Una de les rutes de pas del narcotràfic és a l'estret de Gibraltar. Durant els mesos de la pandèmia, el narcotràfic no s'ha aturat. De fet, des del desconfinament, l'estoc de droga va tornar a sortir i es va recuperar el tràfic d'haixix.

Al juny, per exemple, es van succeir les imatges de persecucions en alta mar.
 

 

 

ARXIVAT A:
NarcotràficPolicia Nacional
Anar al contingut