Madrid

Cinc cops més queixes per l'emissió en diferit de les semifinals d'Eurovisió que per la xiulada a l'himne espanyol en la Copa del Rei

L'emissió en diferit de les semifinals del concurs d'Eurovisió va provocar 553 queixes a Televisió Espanyola. Això són cinc vegades més queixes que les que va rebre la tan polèmica emissió en diferit de l'himne d'Espanya durant la final de Copa del Rei, que es va interpretar com una maniobra de silenci de la forta xiulada que va rebre l'himne per part de les aficions del Barça i de l'Athletic de Bilbao. Així es desprèn d'un informe redactat per la defensora de l'espectador de RTVE que avalua les principals protestes dels espectadors de la televisió i la ràdio espanyoles.

Actualitzat
553 espectadors van queixar-se formalment del retard en l'emissió de les semifinals del concurs de música Eurovisió, on els espectadors de Televisió Espanyola havien de triar el grup de música preferit per optar a participar en aquest concurs europeu. En canvi, la gran polèmica generada pel retard en l'emissió de l'himne d'Espanya en la final de la Copa del Rei, on l'himne va ser molt xiulat, va generar 111 queixes.

Recordem que aquest incident va provocar la destitució del responsable d'esports de TVE i sancions a treballadors, a més de molta polèmica en l'opinió pública.
Anar al contingut