Madrid

Cimera a La Moncloa per perfilar la presidència espanyola de la UE

Cinc dies després de l'inici de la presidència espanyola de la UE, José Luis Rodríguez s'ha reunit a La Moncloa amb l'expresident de la Comissió Europea Jacques Delors, l'expresident del govern espanyol Felipe González, l'exministre d'Economia Pedro Solbes i l'actual vicepresidenta econòmica, Elena Salgado. El cap de l'executiu central s'ha envoltat així de destacats líders socialistes per debatre els passos que els 27 han de continuar fent els pròxims sis mesos per deixar enrere la crisi.

Actualitzat
En la reunió de "savis", de la qual no n'ha transcendit res perquè no s'ha fet cap compareixença posterior, la intenció del president espanyol i president de torn de la Unió Europea, José Luis Rodríguez Zapatero, era escoltar les reflexions i les opinions d'aquest grup sobre economia amb l'objectiu d'elaborar propostes comunes per a tots els països.

Aquesta ha estat una de les primeres activitats de Zapatero com a president de torn d'Europa. El govern espanyol no descarta que aquestes reunions es puguin anar repetint fins al juny, quan acaba la presidència espanyola de la UE.
Anar al contingut