Cristina Cifuentes, aquest divendres a Sevilla
Cristina Cifuentes, aquest divendres a Sevilla
Sevilla

Cifuentes: "La meva confiança en la universitat està sent molt perjudicada"

La presidenta de Madrid insisteix que ella va cursar el màster i que té un document oficial que ho acredita

RedaccióActualitzat

La presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha reiterat aquest divendres que no li correspon a ella aclarir res sobre les informacions relatives al seu màster de la Universitat Rey Juan Carlos, la URJC.

Cifuentes ho ha dit a Sevilla, on assisteix a la convenció del PP, i ha insistit que ella va cursar el màster i que ja ho ha demostrat amb els documents oficials que li va facilitar la URJC.

Ha afegit que la seva confiança en la universitat està sent "molt perjudicada" per les informacions que s'han fet públiques:

"La meva confiança en la universitat està sent molt perjudicada per totes aquestes informacions i crec que la URJC, que és magnífica, necessita que tot això s'aclareixi, i jo com a presidenta de la comunitat de Madrid i també com a exalumna de la URJC, dono suport a qualsevol mesura, del tipus que sigui."

"És una cosa que és la mateixa universitat qui ho ha d'aclarir, no em correspon a mi com a alumna. A mi em correspon demostrar, com he fet, que em vaig matricular, que vaig pagar la matrícula, que vaig cursar les assignatures i que vaig presentar i vaig aprovar aquell treball de fi de màster."

 

Cifuentes ha reiterat que no pensa dimitir, perquè "no ha comès cap irregularitat", i ha demanat als periodistes que deixin d'"assetjar-la", i que la respectin.

S'ha mostrat molt afectada per l'assumpte, i ha assegurat que ha trigat a donar explicacions perquè la setmana passada va estar tres dies malalta al llit.

Acusacions mútues a la URJC

Cifuentes ha dit això després que el director del màster hagi acusat al rector de la URJC d'haver-li ordenat falsificar l'acta d'avaluació del màster, i que aquest ho negués davant la premsa aquest mateix divendres.

Abans d'això una de les suposades membres del tribunal que la va avaluar va denunciar aquest dijous, durant la investigació interna, que s'havia falsificat la seva signatura, cosa que va motivar que la URJC decidís portar el cas a la fiscalia.

Pressions?

Preguntada sobre si sabia si el rector havia rebut algun tipus de pressió perquè es falsifiquessin els documents, Cifuentes ha negat saber-ne res:

"Li dic que no taxativament, i li dic que no he parlat, però no em refereixo a avui sinó..." (dubta) "...ni amb el rector, ni amb professor director del treball de màster, precisament perquè he preferit mantenir-me al marge d'aquesta polèmica."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut