Pla mig de Chicuelo, durant la interpretació del primer tema del concert d'aquest divendres a la nit al Mercat de Música Viva de Vic, al Teatre…
Pla mig de Chicuelo, durant la interpretació del primer tema del concert d'aquest divendres a la nit al Mercat de Música Viva de Vic, al Teatre l'Atlàntida. Imatge del 14 de setembre de 2018 (Horitzontal).

Chicuelo omple l'Auditori de l'Atlàntida de Vic amb 'Uña y carne' en la preestrena del seu darrer treball

Actualitzat

ACN Vic.-L'Auditori de l'Atlàntida s'ha fet petit aquest divendres al vespre entre programadors, mànagers i públic en general que tenia ganes de tornar a veure Chicuelo damunt d'un escenari. El guitarrista, que no és nou al Mercat de Música Viva, ha assenyalat que estava molt feliç de poder presentar el seu nou treball , 'Uña i carne' (Taller de Músics, 2018) al públic de Vic. Segons els experts, Juan Gómez (Chicuelo) és una dels guitarristes més importants del panorama actual del flamenc i un dels compositors més prolífics. En el seu espectacle, l'artista s'acompanya de la cantant Mónica Navarro 'Chicuela', Carlos Caro al violí, Carlos Sarduy a la trompeta, Javi Martín al baix i Paco de Mode a la percussió.

Anar al contingut