L'actor Charlie Sheen en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
L'actor Charlie Sheen en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Los Angeles

Charlie Sheen tuiteja per error el seu número de telèfon personal

Qui més qui menys tothom ha comès algun cop un error a Twitter. Però pocs davant de 5,5 milions de persones. Això és el que li ha passat a l'actor Charlie Sheen, que va fer públic per error el seu número de telèfon privat en un tuit en aquesta xarxa social. Sheen volia enviar-li un missatge privat a Justin Bieber perquè volia parlar amb ell, segons ha informat "Los Angeles Times", però es va equivocar i el seu telèfon va quedar a la vista dels seus 5,5 milions de seguidors a Twitter.

RedaccióActualitzat
"310-954-7277 Call me bro. C". Aquest va ser el missatge que el controvertit actor Charlie Sheen va enviar a l'estrella adolescent Justin Bieber. L'únic problema és que ho va fer en una piulada en obert, en lloc d'amb un missatge privat.

El polèmic Sheen, que va arribar a ser l'actor més ben pagat de la televisió fins que fa un any va ser acomiadat de la sèrie "Two and a Half Men" pel seu comportament, va llançar aquest missatge quan sopava a Las Vegas la setmana passada. En pocs minuts, segons el diari "The New York Post", l'actor va rebre 1.800 missatges i nombroses trucades que van provocar que, al cap de poca estona, el dispositiu deixés de funcionar.

Tot i l'assetjament, el còmic es va prendre l'error amb humor i va provar de gastar-los una broma a alguns dels seus interlocutors fent-se passar per un dependent d'una pizzeria. Amb tot, Sheen va haver de donar de baixa el número poc després.

El que no ha transcendit és quin era l'interès que tenia Sheen per parlar amb Justin Bieber ni si finalment ho va aconseguir.


Anar al contingut