Dakar

"Chaleco" López s'estrena al Dakar adjudicant-se el triomf de la setena etapa en motos

"Chaleco" López ja té la victòria que buscava. El pilot xilè, un clàssic dels darrers Dakars, ha guanyat la setena etapa del ral·li i suma així el seu primer triomf en aquesta edició. López ha estat el més ràpid en una llarga jornada, de més de 631 quilòmetres, entre Arica i Antofagasta i en la qual Cyril Despres i Marc Coma només han pogut ser segon i tercer, respectivament. El català, però, continua manant en la classificació de motos. En cotxes, Al-Attiyah ha superat Sainz i De Villiers i s'acosta a l'espanyol en la general.

Actualitzat
Aquesta etapa havia de ser la més llarga del Dakar d'enguany però l'organització ha decidit neutralitzar-la tot just en el segon tram a causa de la duresa acumulada els darrers dies. Malgrat tot, els pilots no han pogut evitar un recorregut força exigent que, com aquests darrers dies, combina les dunes amb les complicacions derivades de la navegació. 

En motos, "Chaleco" ha deixat enrere Despres (a 2.21) i Coma (a 3.45) encara que el català continua manant en la general amb més de set minuts d'avantatge sobre el francès. El xilè és el tercer, a més de 18 minuts.

Pressionen Sainz

Volkswagen ha convertit aquest Dakar en gairebé una tirania i aquest diumenge ha tornat a demostrar-ho amb un triplet incontestable. Nasser Al-Attiyah ha estat el guanyador de la setena etapa per davant de Carlos Sainz i el sud-africà Giniel de Villiers. Gràcies a aquest triomf, el qatarià retalla diferències amb l'espanyol i ja es troba a només 1.22 de l'actual campió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut