Madrid

Chacón diu que el govern espanyol estudia sancions per al causant de la gran apagada a Barcelona

La ministra de Vivenda, Carme Chacón, ha assegurat que el govern espanyol estudia possibles sancions per al causant de la gran apagada de Barcelona, que ha deixat sense subministrament elèctric prop de 350.000 abonats, 30.000 dels quals continuen patint les conseqüències de la fallada. "Em consta que el ministre d'Indústria, de la mà del govern de la Generalitat, estan parlant de les conseqüències pecuniàries per als que han provocat aquesta apagada de magnituds importantíssimes a Barcelona", ha dit la ministra durant la inauguració d'una jornada sobre la llei del sòl a Madrid.

Actualitzat
Carme Chacón ha explicat que el govern de Madrid està estudiant sancionar monetàriament el culpable de la gran apagada elèctrica d'ahir a Barcelona, i la Comissió Nacional de l'Energia (CNE), ha anunciat que investigarà l'apagada per determinar les companyies a les quals es pot imputar les deficiències en el subministrament als clients.

Barcelona va viure ahir una de les apagades més grans de la seva història, com a conseqüència d'un cable d'alta tensió, propietat de Red Eléctrica, que va afectar prop de 350.000 clients de Fecsa Endesa.
Anar al contingut