Madrid

Chacón assumeix el repte d'aconseguir que tothom tingui accés a la vivenda

Carme Chacón ha assumit el càrrec de ministra d'Habitatge amb el repte d'aconseguir que tothom tingui accés a la vivenda, i ha destacat que encapçalarà el nou departament amb responsabilitat generacional. Durant l'acte de traspàs de cartera, la ministra sortint, Maria Antonia Trujillo -visiblement emocionada-, ha agraït al president espanyol, José Luis Rodriguez Zapatero, la confiança dipositada.

Actualitzat
Carme Chacón ha assegurat que un habitatge és més que un bé material. És "una segona pell", "un punt de referència" i, per això, cal garantir el dret de les persones a un pis. La nova ministra d'Habitatge ha demanat la col·laboració de tothom per aconseguir aquest propòsit.

"Donar solució als problemes d'habitatge transcendeix per complet els interessos de partit, els colors polítics. Ens juguem massa amb això. Ofereixo lleialtat i l'espero, perquè són molts els que no poden esperar".

Emocionada, la ministra sortint, María Antonia Trujillo, ha agraït la confiança del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i de l'expresident extremeny Juan Carlos Rodríguez Ibarra, amb qui ella va ser consellera a la Junta d'Extremadura.

A l'acte de traspàs de cartera hi han assistit el president del Congrés, Manuel Marín, i la vicepresidenta primera del govern, María Teresa Fernández de la Vega.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut