Lloret de Mar

Centenars de persones es concentren a Lloret per condemnar l'assassinat de Federica Squarise

La mort de la turista italiana Federica Squarise ha commogut Lloret de Mar. Centenars de persones han sortit al carrer per condemnar l'assassinat de la jove de 23 anys, presumptament a mans de Víctor Díaz, àlies "el Gordo". El crim ha commocionat tota la ciutat, i unes 3.000 persones han volgut mostrar la seva repulsa i solidaritzar-se amb la família. L'assassí confés passa la primera nit a la presó, acusat d'assassinat amb traïdoria i agressió sexual.

Actualitzat
Amb crits de "Federica" i aplaudiments, la ciutat ha donat l'últim adéu a la jove italiana de 23 anys que ha mort assassinada. Unes 3.000 persones de diverses entitats i autoritats de la localitat s'han concentrat davant de l'ajuntament per protestar contra la mort de la jove. El crim ha commocionat la ciutat de Lloret, que ha mostrat el seu suport a la família.

Durant la concentració, els assistents han col·locat espelmes sobre una bandera italiana per dibuixar el signe de la pau. El Cor de Lloret han tancat l'acte interpretant "El cant dels ocells" i una cançó italiana. L'alcalde de la localitat ha llegit un manifest i ha anunciat que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular en el cas, que també ha tingut un gran ressò a Itàlia. Turistes que passen les vacances a Lloret esperen que un cas com aquest serveixi d'exemple i que no es torni a repetir.

Mentrestant, l'acusat, Víctor Díaz, ja ha passat la primera nit a la presó. La jutge que porta el cas n'ha dictat l'ingrés incondicional perquè considera que hi ha un risc de fuga i per la gravetat dels càrrecs que se li imputen: delicte d'assassinat i d'agressió sexual.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut