Centenars de persones donen suport als 6 detinguts
L'Hospitalet de Llobregat

Centenars de persones a la Ciutat de la Justícia en suport als detinguts per l'1-O

Aquest divendres han de passar a disposició judicial les sis persones encara detingudes per la macrooperació contra el referèndum

RedaccióActualitzat

Centenars de persones també s'estan aplegant davant de la Ciutat de la Justícia en suport als 6 detinguts en la macrooperació judicial contra el referèndum que aquest divendres passen a disposició judicial, precisament en aquest punt, al jutjat d'instrucció número 13.

Les entitats sobiranistes havien fet la convocatòria a les 9 del matí per demanar la llibertat de "tots els presos polítics". Abans de l'hora prevista ja hi han començat a arribar desenes de ciutadans, enmig d'un fort dispositiu de seguretat, molt poc habitual en aquest punt.

Entre els concentrats, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, els consellers de Salut i Exteriors, Toni Comín i Raül Romeva, la membre de la mesa del Parlament Anna Simó, diputats de JxSí al Parlament i d'Esquerra al Congrés, com Joan Tardà.

Com en les mobilitzacions d'aquests dies per demanar la llibertat dels detinguts, s'hi poden sentir crits de "Presos llibertat", "Fora, fora, fora la justícia espanyola" o "Votarem".

Entre els que declararan aquest divendres davant del jutge hi ha el número 2 del vicepresident Junqueras, Josep Maria Jové, i el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó. Tots dos han passat la nit al calabós de la caserna de la Guàrdia Civil de la Travessera de Gràcia.   

 

   
          

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OIndependència
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut