Desenes de persones escriuen cartes als presos en l'acte de l'ANC i Òmnium al Born
Desenes de persones escriuen cartes als presos en l'acte de l'ANC i Òmnium al Born

Centenars de cartes al Born per recordar els 11 mesos de presó dels Jordis

RedaccióActualitzat

Cartes i més cartes. Destinació: Lledoners. A la cel·la on hi ha Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i on hi ha la resta de líders independentistes empresonats, també a Mas d'Enric i Puig de les Basses.

Òmnium i l'ANC han omplert el Born Centre de Cultura per recordar els 11 mesos de presó de Cuixart i Sànchez. Les dues entitats han organitzat un taller d'escriptura de cartes.

Ho ha explicat la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie:

"Avui fa onze mesos d'aquesta ignomínia d'empresonament. El dia 16 de cada mes organitzem una concentració o acte i l'activitat que hem decidit fer avui és aquesta escriptura col·lectiva de cartes perquè sentin el suport i l'escalf de tota la gent i sàpiguen que seguirem lluitant pels nostres objectius polítics com vam demostrar a la manifestació de l'Onze de Setembre."

La iniciativa ha aplegat centenars de persones a l'esplanada del Born Centre de Cultura i Memòria. Les taules s'han omplert de desenes de persones que han volgut escriure, no només a Sànchez i a Cuixart, sinó els polítics empresonats.

 

 

A terra, una lona amb 334 sobres amb cartes simbolitzava els dies que fa que estan a la presó Sànchez i Cuixart.

 



El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha insistit que en les properes setmanes continuaran mobilitzats i ha fet referència al dia 20, quan farà un any dels escorcolls a la Conselleria d'Economia i altres edificis de la Generalitat.

 

 

Tant Jordi Cuixart com Jordi Sànchez han recordat el seu empresonament a les xarxes socials:



ARXIVAT A:
Govern empresonatProcés catalàANCÒmnium CulturalJordi CuixartJordi Sànchez20S
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut