Granollers

Centenars de bloguers catalans i d'arreu es troben a Granollers en la segona edició de la Catosfera

Granollers acull durant una cap de setmana la major concentració de bloguers per metre quadrat. Centenars de bloguers catalans i de tot el món es troben en aquesta ciutat del Vallès Oriental per debatre sobre la situació de la blogosfera, les xarxes socials i les webs 2.0. Durant aquests dos dies, prop de 500 inscrits i 60 ponents participen en aquestes jornades, que ja arriben a la segona edició.

Actualitzat
La capital del Vallès Oriental acull per segon any la trobada CDigital, coneguda com a Catosfera. Es tracta de la trobada de bloguers més important de Catalunya. L'edició d'enguany, a més, és tot un èxit, amb més de 500 participants inscrits i 60 ponents. De fet, l'impulsor de la trobada, Marc Vidal, ha comentat amb humor que si hi ha un pic de més de 300 participants alhora no sabran on encabir-los.

La reunió de bloguers, que s'allargarà tot el cap de setmana, servirà per intercanviar punts de vista i generar debat sobre noves tendències. A més, la Catosfera és un punt de trobada on es "desvirtualitzen" els escriptors de blog, que passen de ser un nom real o fictici en una bitàcola a individus físics. També hi ha nombroses taules rodones i conferències sobre el periodisme digital i ciutadà, els mitjans 2.0, els nous projectes emprenedors sortits de la xarxa o fins i tot la construcció de la realitat.

Com no podia ser d'altra manera, la Catosfera té pàgina web i Facebook i se'n pot seguir l'activitat minut a minut a través de Twitter.
Anar al contingut