Barcelona

CDR i defensors de la unitat d'Espanya es troben davant la caserna de la Guàrdia Civil

Uns 250 membres dels CDR i un grup de partidaris de la unitat d'Espanya criden consignes separats per un cordó policial dels Mossos d'Esquadra

RedaccióActualitzat

La caserna de la Guardia Civil de la Travessera de Gràcia de Barcelona s'ha omplert d'estelades i de banderes d'Espanya aquest 20 de setembre. Els CDR han reunit unes 250 persones per recordar el 20S de fa dos anys, demanar la llibertat dels presos i protestar contra la Guàrdia Civil. Davant s'han trobat unes 50 persones amb banderes d'Espanya que s'han erigit en defensors de la unitat espanyola i del cos policial.

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Barcelona han convocat la concentració en el marc del segon aniversari del 20-S, amb l'objectiu de "recuperar l'esperit d'aquells dies per respondre a les sentències". En aqusta caserna és on van anar a declarar fa dos anys els detinguts durant la jornada del 20 de setembre. 

 

 

 

Unes 250 persones han atès aquesta crida, però, quan han arribat a l'indret, s'han trobat un grup de menys d'un centenar de persones d'ideologia espanyolista situats al davant de la caserna. Han exhibit banderes espanyoles i han cridat consignes com "visca España", "visca la Guàrdia Civil", "visca España, el rei i Catalunya" i "No esteu sols", en referència als agents de la caserna.

 

 

Els dos grups estaven separats per un cordó policial doble d'uns vint agents dels Mossos d'Esquadra. Els han separat una cinquantena de metres. Hi havia també deu furgonetes de la policia.

ARXIVAT A:
20SProcés catalàCDR
Anar al contingut