Barcelona

CCOO i UGT demanen que s'investigui la mort dels 4 bombers

Els sindicats CCOO i UGT han lamentat la mort dels quatre bombers que treballaven en les tasques l'extinció de l'incendi al Parc Natural dels Ports i han demanat que s'investiguin les causes del fatídic accident. "Ni descartem ni afirmem res. Companys que eren allà diuen que el canvi de vent va ser molt ràpid. Per això simplement demanen que això s'investigui", ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio el responsable de serveis de Comissions Obreres, Manolo Fajes. Els dos sindicats han elogiat la feina del cos de bombers "en aquests moments difícils", i han expressat el seu "condol i solidaritat" amb les famílies, amics i companys de les víctimes.

Actualitzat
CCOO de Catalalunya, sindicat al qual eren afiliats dos dels morts, i UGT de Catalunya han sol·licitat que es faci una investigació sobre la causa i les circumstàncies de la mort dels quatre bombers. "És molt greum, però en principi és un accident laboral i s'ha d'investigar. Tot i que tots els indicis apunten que va ser un desgraciat accident, això no ha d'impedir que se segueixin tots els procediments per saber exactament què va passar", ha declarat Fajes a Catalunya Ràdio. UGT de Catalunya ha reconegut la professionalitat del cos de bombers i alhora ha demanat precaució perquè "la massa forestal té un valor molt important, però encara ho té més una vida humana".

Els sindicats CCOO i UGT també han expressat el seu "condol i solidaritat" amb les famílies, amics i companys dels quatre bombers morts a Horta de Sant Jona i han destacat la tasca de tot el cos de bombers i el seu "exemple de professionalitat".
Alhora, ha desitjat una "ràpida recuperació" dels dos ferits, que continuen a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

El Sindicat de Mossos d'Esquadra -adscrit a CCOO- ha transmès també en un comunicat el seu suport a les famílies i companys dels bombers morts ahir i ha qualificat el succés de "tràgic".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut