Cayetana Álvarez de Toledo, candidata del PP per Barcelona el 28A
Cayetana Álvarez de Toledo

Cayetana Álvarez de Toledo, candidata del PP per Barcelona el 28A

RedaccióActualitzat

El líder del PP, Pablo Casado, ha triat Cayetana Álvarez de Toledo per encapçalar la llista del PP al Congrés dels Diputats a les pròximes eleccions generals del 28 d'abril.

Álvarez de Toledo, periodista i historiadora nascuda a Madrid, és actualment portaveu de la plataforma ciutadana Libres e Iguales i directora de l'Àrea Internacional de la Fundació FAES.  

Álvarez de Toledo ja va ser diputada al Congrés en dues legislatures, però a les eleccions generals del 2015 va renunciar a presentar-se a les llistes del PP per desavinences amb Mariano Rajoy. En aquell moment, va acusar l'expresident del govern espanyol d'eludir la seva responsabilitat amb la consulta del 9N i l'independentisme català, amb el qual ha estat molt crítica.

A les eleccions del juny del 2016, el cap de llista va ser l'exministre Jorge Fernández Díaz, i ara s'havia especulat amb la possibilitat que la llista l'encapçalés l'actual portaveu del Grup Popular al Congrés, la catalana Dolors Montserrat.

Queda per aclarir ara si Dolors Montserrat acaba anant com a número dos per aquesta mateixa llista o si Pablo Casado la incorpora a la de Madrid.

Pel que fa a la resta de caps de llista per a les eleccions municipals a les principals ciutats catalanes, el PP ha designat Sergio Santamaría per Girona , Jordi Roca per Tarragona i a Lleida, el que havia estat alcalde de Gimenells, pel PSC, Dante Pérez.

 

ARXIVAT A:
Eleccions 28APP
Anar al contingut