Material confiscat pels Mossos
Material confiscat pels Mossos
Barcelona

Cau una banda que robava cotxes de luxe i els enviava a Líbia i Algèria

Hi ha quatre detinguts a l'Hospitalet de Llobregat, el Papiol i Centelles, en una operació conjunta dels Mossos i la Policia Nacional

RedaccióActualitzat

Una operació conjunta dels Mossos i la Policia Nacional ha permès desarticular un grup criminal que robava cotxes de luxe llogats en diversos països europeus i després els enviava amb matrícules falses cap a Líbia i Algèria. Els agents han detingut tres homes i una dona a l'Hospitalet de Llobregat, el Papiol i Centelles.

Segons els investigadors, els vehicles de gamma alta, valorats en un milió i mig d'euros, eren traslladats al port de Gènova, a Itàlia, des d'on s'embarcaven fins a Tunísia. Tot seguit, el grup transportava els vehicles per carretera fins a Líbia o Algèria, on es venien amb documentació falsa.

Als detinguts se'ls imputen fins a vint delictes d'apropiació indeguda, a més de blanqueig de capital i falsedat documental. En els escorcolls els agents van trobar documentació falsa, plaques de matrícules, targetes de crèdit i material informàtic. Un dels quatre detinguts ja ha ingressat en presó provisional, mentre que la resta han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Anar al contingut