Dels 15 detinguts, tres han ingressat a presó
Dels quinze detinguts, tres han ingressat a la presó

Cau un clan familiar que feia fora veïns dels seus pisos per plantar-hi marihuana

Acusaven les víctimes de tenir un deute amb ells, que era fals, els intimidaven i els prenien el pis per plantar-hi marihuana

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un clan familiar que extorquia veïns de Badalona per fer-los fora dels seus pisos i quedar-se'ls per instal·lar-hi plantacions de marihuana. Els detinguts, quinze persones en total, actuaven també a Barcelona, al districte de Nou Barris, i a Piera, a la comarca de l'Anoia.

El clan familiar acusava les víctimes de tenir un deute amb ells, que era fals i, amb aquest pretext, els amenaçaven, els intimidaven i exigien la cessió del pis per saldar el presumpte deute.

Les investigacions van començar a finals del 2020 quan una família de Badalona va denunciar que havien hagut de marxar de casa davant les constants amenaces d'aquest clan familiar, conegut per la seva violència, que els reclamava un deute inexistent. Després d'aquesta van arribar més denúncies semblants, i la policia va descobrir que als pisos que aconseguien hi instal·laven plantacions de marihuana.

 

En total, s'han localitzat nou plantacions de marihuana en diversos pisos del barri de Sant Roc de Badalona, de Nou Barris, a Barcelona, i en una casa de Piera. 

Dels quinze detinguts, tres han ingressat a la presó i la resta estan en llibertat amb càrrecs, i set tenen una ordre d'allunyament de les víctimes, que han pogut recuperar els seus pisos.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut