Barcelona

Cau un clan familiar molt actiu dedicat al tràfic de drogues al barri de Sant Andreu de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un clan familiar que traficava amb droga al barri de Sant Andreu de Barcelona. La banda actuava des del seu domicili, on traficava principalment amb cocaïna i heroïna, i havien protagonitzat també alguns episodis de violència i intent de robatori al barri. Durant l'operació, set persones, dues d'elles menors, han estat detingudes, i segons fonts policials, tots els majors d'edat tenien molts antecedents policials i penals.

Actualitzat
Tot va començar arran d'unes informacions veïnals que alertaven que un domicili del passeig de Santa Coloma de Sant Andreu s'hauria convertit en un important punt de venda de substàncies estupefaents. Agents de la policia van iniciar aleshores un dispositiu de vigilància entorn de la vivenda afectada, fet que va permetre constatar que efectivament hi entraven i sortien persones de manera continuada, que consumien posteriorment la seva dosi al carrer.

En el domicili, s'hi van localitzar 2.170 euros, tres pistoles de calibres diferents, 26 cartutxos de munició, quatre catanes, dos ganivets, un matxet, una falç, un bastó amb una espasa oculta al seu interior, nou embolcalls de substàncies estupefaents, dues ampolles d'amoníac possiblement per tallar les substàncies, i un ordinador portàtil que constava com a sostret.

En total, set persones, dues de les quals són menors, han estat detingudes per tràfic de substàncies, tinença d'armes, trencament de condemna i atemptat a agents, ja que en el moment de les detencions un dels detinguts va ostentar una arma de foc carregada i preparada per disparar.


Anar al contingut