S'han decomissat 425 plantes i 8.016 empelts de marihuana (Mossos)
El Prat de Llobregat

Cau el principal grup subministrador d'esqueixos de marihuana a l'àrea de Barcelona

Els Mossos han detingut vuit homes en l'operatiu, han decomissat 425 plantes i 8.016 empelts

Desmantellat un grup criminal al Prat de Llobregat que subministrava esqueixos de marihuana de gran qualitat a altres cultivadors per iniciar plantacions extensives. 

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la policia local del Prat de Llobregat han detingut vuit homes d'entre 24 i 47 anys i un menor d'edat. Se'ls acusa de delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal, tinença d'armes i defraudació de fluid elèctric. Els arrestats també van manipular les instal·lacions elèctriques per connectar-se fraudulentament a la xarxa. 

Al principal investigat, titular d'una botiga especialitzada en productes pel cultiu de cànnabis, se'l considera un dels més importants subministradors d'esqueixos de marihuana de l'àrea metropolitana de Barcelona. 

En un tuit, Mossos ha explicat que han decomissat 425 plantes i 8.016 empelts de marihuana:

Un cop al subministrament d'esqueixos i plantes mare

L'operació policial és el resultat d'una investigació iniciada a finals de l'any passat per l'existència de possibles plantacions de marihuana en pisos del Prat de Llobregat.

Durant el mes de novembre, i en una primera fase de la investigació, els agents van aconseguir relacionar una botiga especialitzada en productes pel cultiu de cànnabis, ubicada al Prat de Llobregat, amb el cultiu interior de marihuana.

I el febrer passat, es van fer dues entrades i escorcolls en dos domicilis on s'hi van intervenir 1.800 esqueixos de marihuana.

Ha estat aquesta setmana quan s'han localitzat altres domicilis on s'hi cultivaven esqueixos de plantes de marihuana. I, finalment, aquest dimarts, sota la tutela del jutjat d'instrucció número 1 del Prat de Llobregat, s'han fet tres entrades en tres domicilis, un establiment especialitzat en productes del cànnabis --on hi van trobar una arma de foc, diners en efectiu i una plantació de marihuana-- i en dos trasters.

Tot plegat es considera un cop important al subministrament d'esqueixos i plantes mare, que són els que possibiliten les nombroses plantacions de marihuana que ara hi ha arreu del territori català.

Els arrestats van manipular les instal·lacions elèctriques per connectar-se fraudulentament a la xarxa (Mossos) 

Sis arrestats majors d'edat han passat a disposició judicial i el jutge instructor en funcions de guàrdia ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. El setè detingut ha quedat en llibertat a l'espera que el citi el jutge. El menor d'edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors.

En aquest sentit, els Mossos han alertat de les conseqüències perjudicials que es poden derivar d'involucrar-se en organitzacions criminals dedicades a la marihuana.
 

 

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMarihuanaMossos d'Esquadra
Anar al contingut