Barcelona

CatalunyaCaixa guanya 187,3 milions d'euros fins al setembre i descarta la seva liquidació

La marca comercial de Catalunya Banc ja acumulava el primer semestre uns guanys de 183 milions. Mentrestant, continua pendent de la seva venda després de rebre 12.050 milions en ajudes públiques. El president executiu, però, ha descartat la possibilitat que l'entitat sigui liquidada i que necessiti més injeccions de capital públic.

RedaccióActualitzat

La marca comercial de Catalunya Banc, CatalunyaCaixa, va guanyar fins a setembre d'aquest any, 187,3 milions d'euros, segons ha informat l'entitat nacionalitzada. El primer semestre de l'any, però, acumulava uns guanys de 183 milions.

Mentrestant, continua pendent de la seva venda després de rebre 12.050 milions en ajudes públiques. El president executiu de CatalunyaCaixa, José Carlos Pla, però, ha descartat la possibilitat que l'entitat sigui liquidada i que necessiti més injeccions de capital públic. En roda de premsa, Pla ha assegurat que no sap si la venda de l'entitat es podrà tancar el 2014, però ha remarcat que "no hi ha pressa" per vendre-la, perquè els indicadors financers de l'entitat són "favorables" i perquè pot seguir "en solitari".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut