Corfbol

Catalunya s'imposa a Gal·les i s'assegura l'accés als quarts de final del Mundial de corfbol (28-6)

La selecció catalana de corfbol ha aconseguit l'accés als quarts de final del Mundial que s'està disputant a la Xina. Després d'imposar-se a la República Txeca en el debut a la competició, els catalans han guanyat el segon partit contra Gal·les per un contundent 28 a 6 i d'aquesta manera s'han assegurat el pas a la fase següent. Els màxims encistelladors catalans han estat Xavi Blàquez i Albert Camprubí amb quatre cistelles cadascun i Montse Cortés, Oscar Hernández i Miriam González, amb tres. Els catalans es jugaran aquest dissabte la primera plaça del grup contra la selecció xinesa.

Actualitzat
Després de ser la sensació de la primera jornada en derrotar la República Txeca, els catalans han obert la segona jornada de competició passant per sobre de la selecció de Gal·les. Amb aquesta victòria per un contundent 28 a 6, Catalunya s'assegura com a mínim la segona posició del grup i accedeix als quarts de final, i és ja una de les vuit millors seleccions del torneig mundialista. Per ser primers de grup la selecció catalana ha de superar aquest dissabte a la Xina, l'equip amfitrió.

Tilbert la Haye ha tret a la pista un vuit inicial amb cinc canvis respecte a l'equip d'ahir. Se sabia del poc potencial dels britànics però era important començar bé per evitar cap ensurt. I així ha estat. Parcial inicial de 6 a 0 en 7 minuts i joc plàcid dels catalans per posar el 15 a 2.

Al segon temps el partit no ha tingut més història. Ivan Alberich ha debutat amb la selecció absoluta substituint Xavi Blàzquez i els catalans, amb vuit punts seguits, han afrontat els darrers deu minuts amb un marcador d'escàndol, 23 a 4. En el darrer quart d'hora Tibert ha esgotat els canvis donant entrada a Marta Flores, Jose Maria Álvarez i Vanessa Viana. Els màxims encistelladors catalans han estat Xavi Blàquez i Albert Camprubí amb 4 cistelles cadascun i Montse Cortés, Oscar Hernández i Miriam González amb 3.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut