Catalunya Ràdio treu la música al carrer

"Tu hi toques?" torna a ser un èxit de participació en la 64a edició del Concurs Maria Canals

El grup d'emissores de Catalunya Ràdio dedica, un any més, la programació de tot un dia a la música, coincidint amb la 64a edició del Concurs Internacional Maria Canals. "Tu hi toques?" és una iniciativa que distribueix pianos en espais públics de Catalunya perquè tothom els pugui tocar. El piano de cua situat a la porta de l'emissora ha convocat una vintena d'artistes i músics de diversos gèneres, a més de nombrosos espontanis.

Durant tota la jornada del 6 de març, Catalunya Música també ha convidat a tocar el piano un ampli ventall de professors i estudiants de piano provinents de les principals escoles de música del país: el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Conservatori del Liceu, l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell i el Taller de Músics. Hi han participat intèrprets com Daniel Ferruz, Michael Davidov, Martín Soto i Maria Solé, Cèlia Margalef, Misaki i Asami Pascual, Ramon Serra, Miquel Muñoz, Dani Zoppetti, Ester Vela, Emma Fernández, Hèctor Colom amb Albert Pla i Adam Ainouz. A la jornada, també s'hi ha afegit el canal de música i cultura iCat.

Per cinquè any consecutiu, Catalunya Música celebra el Concurs Maria Canals, que s'emmarca en l'acord de la CCMA dins de les activitats d'OFF Concurs. L'objectiu de l'associació del concurs és trencar les barreres socials, culturals i mentals que hi ha entre la majoria de la població en relació amb la música en general i el piano en particular, que en aquesta jornada es posa a l'abast de qualsevol persona, encara que no hagi tocat mai aquest instrument.

 

Anar al contingut