Acord entre Catalunya Ràdio i Ràdio Arrels per transmetre els partits de rugbi dels dos equips de Perpinyà
El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha formalitzat un acord amb el director de Ràdio Arrels, Albert Nogué, per transmetre rugbi

Catalunya Ràdio transmetrà els partits de rugbi dels Dracs de Perpinyà i l'USAP

Catalunya Ràdio ha formalitzat, aquest dijous, l'acord amb Ràdio Arrels per transmetre tots els partits de rugbi dels Dracs de Perpinyà i l'USAP, a través del web i l'app de l'emissora

Actualitzat

Aquest dijous el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha formalitzat un acord amb el director de Ràdio Arrels, Albert Nogué, per tal que Catalunya Radio emeti, a traves del web i l'app, les transmissions de tots els partits dels Dracs de Perpinyà de rugbi a 13 i els del l'USAP de rugbi a 15.

Dins del marc d'aquest acord, Catalunya Ràdio oferirà la transmissió de la semifinal de la Súper League de Rugby a XII. Partit històric que el pot portar a la final que es disputarà a Anglaterra la setmana que ve. Aquest partit també l'emetrà en directe el canal Esport3.

Saül Gordillo ha valorat molt positivament "aquest nou pas per tornar a trencar fronteres i unir la realitat de la Catalunya Nord i la del sud, que és lingüística i cultural". Pel director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, "els oients sabran valorar aquest nou esforç, tal com van fer amb el podcast 'Septentrions', que es van presentar fa uns mesos, i que va tenir molt bona acollida".

Per la seva banda, el president dels Dracs Catalans, Bernat Guasch, ha destacat: "Es tracta d'un acord molt important i ens fa molta il·lusió, ja que permet que els catalans del sud coneguin una fita esportiva històrica com la que estem aconseguint."

catradio.cat
facebook.com/catradio
twitter.com/catradio

Anar al contingut