Catalunya Ràdio impulsa la 10a edició del Tió Solidari amb el Banc dels Aliments

La campanya solidària de Catalunya Ràdio amb el Banc dels Aliments arriba, un any més, amb l'objectiu de recollir menjar per a nadons i recordar la tradició nadalenca del tió als més petits. El Tió Solidari se suma a la festa de Nadal de Catalunya Ràdio amb una programa especial que es farà a la mateixa emissora.

Catalunya Ràdio  organitza la 10a edició del Tió Solidari per recollir menjar per a nadons en benefici del Banc dels Aliments, amb el suport de Bonpreu i Esclat. La campanya nadalenca, destinada a les famílies més necessitades de Catalunya, també té l'objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió entre els infants. Amb aquesta acció solidària, l'emissora manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al nostre país.

A partir de dilluns, 4 de desembre, tothom qui vulgui col·laborar amb el Tió Solidari pot adquirir vals d'un euro als establiments Bonpreu i Esclat, en una campanya que s'allargarà fins al 5 de gener. Per internet, també hi ha la possibilitat de comprar participacions iquodrive.com. Amb els diners recollits amb aquests vals, es prepararan lots que des del Banc dels Aliments s'entregaran a famílies amb infants que tenen mancances alimentàries.

Durant l'emissió especial de Catalunya Ràdio, el divendres 23 de desembre a la mateixa emissora (Avinguda Diagonal, 614), també es recolliran aliments per engreixar un tió de vuit metres que serà present a la matinal festiva i solidària.

Després dels més de 46.600 quilos de menjar infantil recollits durant la campanya del 2016, aquest Nadal també es demanen aliments especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura. Es tracta de productes dels quals habitualment es recull poca quantitat i que són els més necessaris per a les entitats beneficiàries amb qui treballa el Banc dels Aliments.

Anar al contingut