Catalunya Ràdio es mou i celebra el Dia Mundial de la Ràdio en ruta per Catalunya

La ràdio viatja a casa dels oients

RedaccióActualitzat

Catalunya Ràdio celebra aquest diumenge el Dia Internacional de la Ràdio i viatja a casa dels oients. Tots els programes se sumen a la commemoració i es desplacen a diversos punts de Catalunya.

 

El Dia Internacional de la Ràdio és el 13 de febrer. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha explicat que ho fan tres dies abans de la data fixada per l'ONU per no interferir en el seguiment informatiu rigorós i exhaustiu del judici de l'1-O, que ha de començar dimarts, 12 de febrer:

"Volem cobrir el judici com una ràdio pública ho ha de fer, i no distreure amb la celebració del Dia Mundial de la Ràdio."

 

Des de les 10 del matí, els programes recorren Catalunya per acostar-se encara més als oients, fins a dins de les cases. Roger Escapa i el programa "El suplement" han agafat un bus per anar fins a Girona mentre parlaven amb Gemma Nierga sobre els seus inicis a la ràdio.

 

I precisament el bus ha protagonitzat l'anècdota del dia, que ha arribat ben d'hora, poc abans de les onze. Roger Escapa ha explicat en directe que han punxat:

 

Però aquesta punxada no ha fet aturar l'emissió, que ha continuat des d'una masia de Valls amb el "Mans".

 

Després, l'"En guàrdia" arribarà a Sabadell i es capbussarà en l'origen de la ràdio a casa nostra, el 1924. A la tarda, el "Tot gira", amb David Clupés, repassarà moments històrics amb Lluís Canut.

I "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez, es traslladarà a Granollers, a casa d'una oient fidel. Tancarà la jornada Xavier Solà, que traslladarà "La nit dels ignorants" a un parc de bombers de Barcelona.

ARXIVAT A:
Dia Mundial de la RàdioCatalunya Ràdio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut