Madrid

Catalunya és la comunitat autònoma on s'ha encarit més el preu del lloguer de l'habitatge

Catalunya encapçala la llista de les comunitats autònomes on ha crescut més el lloguer de l'habitatge en els últims 12 mesos. El preu ha experimentat un increment del 5,8%, cosa que significa 3,1 punts per sobre de l'IPC, i 1,4 punts per sobre de la mitjana espanyola, segons les dades del mes de setembre de l'Institut Nacional d'Estadística. Per sota de Catalunya, hi ha la comunitat de Madrid, on el lloguer s'ha encarit un 5,2%, mentre que a la cua de la llista hi ha Múrcia, amb un 1,4%, i les ciutats de Ceuta i Melilla. Els preus dels materials i els serveis per a la conservació de l'habitatge han tingut una tendència de creixement similar a la del lloguer.

Actualitzat
A Espanya, només el mes passat, el preu dels lloguers ha pujat un 0,2%, davant de l'alça de tres dècimes que ha registrat l'IPC, ja que des que va començar l'any els arrendaments s'han increment un 3,3% i l'índex general, un 1,7%.

Els materials per a la conservació de l'habitatge s'han encarit més que els lloguers, amb un increment del 5,6% en l'últim any i del 4,5% en els nou primers mesos de 2007.




ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut