Ada Colau en el consell Nacional de Catalunya en Comú (EFE)
Ada Colau en el consell Nacional de Catalunya en Comú (EFE)

Catalunya en Comú renova la cúpula amb un triumvirat després de la marxa de Domènech

RedaccióActualitzat

El Consell Nacional de Catalunya en Comú ha ratificat la nova direcció general que torna a incloure l'actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a més de Ramon Arnabat i Candela López. Després de la marxa de Xavier Domènech, la formació ha ratificat els nous coordinadors.

Ramon Arnabat és regidor de Vilafranca en Comú i Candela López és tinent d'alcalde d'Iniciativa a Castelldefels.

El nou portaveu és el diputat d'Esquerra Unida i Alternativa a Madrid, Joan Mena.

En el punt de mira dels Comuns ja hi ha les eleccions municipals de l'any que ve. Conscient que Barcelona és el gran objectiu de la majoria de formacions, Mena ha tret pit per l'actuació de Colau al capdavant de la capital catalana. I ha mirat als possibles adversaris que tindran i ha aprofitat per llançar-los missatges contundents. Ha estat especialment directe quan s'ha referit a l'ex-primer ministre francès Manuel Valls:

"Aquestes eleccions van de Barcelona, dels interessos dels barcelonins i les barcelonines. Que ningú pensi que Barcelona pot ser el lloc de refugi d'una carrera fracassada com la del senyor Valls, que està amb uns índexs de popularitat a França molt baixos"

Mena també ha avisat Ernest Maragall en cas que acabi liderant la candidatura d'Esquerra Republicana:

"Si Ernest Maragall continua defensant el veto al tramvia com va fer Alfred Bosch tindrem una Esquerra Repúblicana que no resoldrà els poblemes i les necessitats que té Barcelona"

ARXIVAT A:
En comúAda Colau
Anar al contingut