Madrid

Catalunya continua guanyant turisme, amb un 4,4% més que al setembre passat

L'estat espanyol ha rebut la xifra rècord de 60,3 milions de turistes estrangers en els nou primers mesos de l'any i Catalunya, amb un 24% del total, es manté per sobre de les Balears com a principal destinació

RedaccióActualitzat

Catalunya va rebre al setembre prop d'1,9 milions de turistes estrangers. Això suposa un 4,4% més que al setembre de l'any passat. En van arribar més aquí que a les Balears o a les Canàries, segons dades de l'Institut d'Estadística espanyol. Per procedència, els principals van ser francesos o britànics.

La majoria ho van fer per vacances, van arribar en avió i van pernoctar entre una i tres nits a hotels, apartaments o càmpings. Des que va començar l'any, Catalunya ja ha rebut 14,5 milions de turistes d'altres països i es manté com a principal destí turístic de l'Estat, amb un 24% del total. A les Balears arriben un 19,1%, i a les Canàries un 15,9%.

En els nou primers mesos de l'any, Espanya ha rebut la xifra rècord de 60,3 milions de visitants. Només al setembre han arribat 7,9 milions de turistes, especialment britànics. Gairebé un de cada quatre visitants van ser d'aquesta nacionalitat, uns dos milions. França i Alemanya figuren a continuació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut