Selecció catalana

Catalunya, amb un Bojan estel·lar, goleja una dèbil Hondures a l'estadi Lluís Companys (4-0)

Amb 28.150 espectadors a l'estadi Lluís Companys i la presència del president Artur Mas a la llotja, Catalunya ha golejat Hondures en el tradicional partit de Nadal de la selecció (4-0). L'equip centreamericà ha creat perill en els primers minuts, però els homes de Cruyff han reaccionat i Coro ha inaugurat el marcador en el minut 26. Ja a la represa, Sergio García ha fet un golàs. I Bojan, que havia fet dues assistències, ha rubricat la seva gran actuació amb dues dianes.

L'afició no ha fallat a la seleccio catalana i, a més, ha superat les previsions. 28.150 espectadors han anat a veure un partit en què la Catalunya de Cruyff ha tornat a jugar i a disfrutar. A les graderies, senyeres i estelades han omplert de color i de sentiment l'estadi Lluís Companys des de l'inici.

Els hondurenys han demostrat que no venien de turisme. Escapada de Roger Rojas al minut 1, que Víctor Valdés ha aturat molt atent. La resposta de Catalunya l'ha donat Javi Márquez amb un xut dur que s'ha escapat per poc. Però ha estat Coro qui ha obert el meló al minut 26, quan ha rematat una bona centrada de Bojan Krkic. Un altre jugador periquito, Sergio García, ha fet la jugada més atractiva de la primera part amb un barret sobre un jugador centreamericà. Poc abans del descans, Coro ha fallat a boca de canó el 2 a 0 després d'un servei excel·lent de Sergio Garcia, però ha xutat massa alt.

Doblet de Bojan

A la segona meitat, Catalunya ha continuat demostrant la seva superioritat i Sergio García, als 4 minuts, l'ha transformat en el segon gol després d'un control perfecte i una definició d'altíssim nivell. I al minut 15, gran assistència de Joan Verdú per Bojan Krkic, que dribla Canales i marca amb comoditat. Bojan ha arrodonit la seva notable actuació aconseguint el 4 a 0, que ha nascut d'un corner d'Hondures. El rebuig l'ha recollit Sergio García. Aquest fa una passada genial al de Linyola, que en l'un contra un no ha perdonat. Ha estat la cirereta a una gran partit, on la selecció de Catalunya ha demostrat de nou el seu gran nivell tot i les baixes d'alguns mundialistes.