Motociclisme

Casey Stoner passarà pel quiròfan i es perdrà el Gran Premi de la República Txeca

El vigent campió de Moto GP, Casey Stoner, no participarà en el Gran Premi de la República Txeca, que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Brno. L'australià haurà de passar pel quiròfan per operar-se de la fractura al turmell que es va fer en el Gran Premi d'Indianapolis.

Tot i que Stoner va patir la lesió durant els entrenaments oficials i que al dia següent va poder participar en la cursa i finalitzar en un molt meritori quart lloc a Indianapolis, l'australià haurà de passar finalment pel quiròfan i es perdrà la cursa d'aquest cap de setmana.

"He tingut molt de desgast a Indianapolis. A més, a Brno hi ha molts canvis de direcció i molts girs a la dreta. Això implica molt de pes al turmell", deia Stoner abans de confirmar-se que s'operarà.

La baixa de Stoner (186 punts) a Brno redueix definitivament la lluita pel títol a un duel entre l'actual líder, Jorge Lorenzo (225 punts), i Dani Pedrosa (207). Amb la d'aquest cap de setmana falten set curses per acabar el campionat.