Casado tria Barcelona per fer dijous el seu primer comitè executiu del PP

El nou president del PP es reunirà dimecres amb Soraya Sáenz de Santamaría

Actualitzat

El flamant president del PP, Pablo Casado, ha escollit Barcelona per celebrar dijous la primera reunió del comitè executiu. El motiu, al·lega, donar un missatge "inequívoc" que el partit que ara lidera presentarà batalla a favor de les llibertats públiques a Catalunya.

"Recuperar aquesta fortalesa i enviar un missate inequívoc. I és que el PP batallarà a favor del constitucionalisme i de les llibertats públiques a Catalunya."

Casado ha dit també, en una entrevista a la COPE, que es reunirà dimecres amb la seva rival a les primàries del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, per negociar la possible integració al seu equip. Casado ha ofert a Sáenz de Santamaría un lloc a la nova executiva, segons ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" l'exministre José Manuel García-Margallo, que va donar suport a Casado i que també és membre de la nova direcció.

 

Casado i Rajoy es reuneixen a la seu del PP a Madrid

Abans, però, Casado ha anunciat que vol reunir-se amb el seu antecessor en el càrrec, Mariano Rajoy. I dit i fet, aquest dilluns ja han tingut la primera reunió a la seu del PP del carrer Gènova.

 

Casado també vol reunir-se aviat amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Notícia relacionada: Casado-Rivera, la semblança que centra les crítiques dels partits polítics

 

Margallo ha dit també que li agradaria que Casado li encarregués una convenció del PP per redefinir els seus trets d'identitat que, segons diu, han quedat diluïts. L'exministre considera una simplificació dir que Casado és més de dretes que Rajoy.

Els 3.082 compromissaris del PP van escollir Pablo Casado com a nou president del partit, després d'un disputat procés de primàries, el primer que ha viscut el Partit Popular des de la seva fundació. Pablo Casado va guanyar per 1.701 vots enfront dels 1.250 que va aconseguir Soraya Sáenz de Santamaría. Un 57,2% enfront del 42%.

ARXIVAT A:
PPPablo Casado
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut