Pablo Casado ha comparegut en roda de premsa després de la decisió de la jutge d'enviar al Suprem el cas del màster (EFE)
Pablo Casado ha comparegut en roda de premsa després de la decisió de la jutge d'enviar al Suprem el cas del màster (EFE)
Madrid

Casado nega que el seu màster fos un "regal" i no es planteja dimitir

La jutge ha elevat el cas al Suprem, però el president del PP confia que no serà imputat

Actualitzat

Pablo Casado ha insistit que va fer-ho "tot correctament" respecte al polèmic màster que va obtenir a la Universitat Rey Juan Carlos. Després que la jutge hi ha vist indicis de delicte i ha elevat el cas al Suprem, el president del PP ha afirmat que "en cap cas" ha rebut "cap regal" amb aquesta titulació.

La jutge vol que el Suprem investigui Casado per prevaricació administrativa i suborn impropi, pel màster de Dret Autonòmic que considera que va ser un "regal acadèmic per la seva rellevància política i institucional".

En una roda de premsa, Casado ha afirmat que està molt tranquil i no es planteja dimitir perquè "no es compleix cap" dels supòsits establerts al partit a l'hora d'assumir responsabilitat. A més, ha afegit que confia que no serà imputat i que es faci "justícia":

"No estic investigat per cap tribunal, no recau sobre mi cap indici de responsabilitat."

Casado va aprovar el màster quan era diputat autonòmic. Li van convalidar 18 assignatures i les 4 restants les va aprovar amb treballs. No va haver d'anar a classe ni presentar cap Treball de Final de Màster. Una companya de màster seva va afirmar que ella havia obtingut el títol "sense fer gaire res".

Fa només uns mesos, l'aleshores presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, va haver de dimitir pressionada pel PP després d'un cas molt semblant al de Casado.

ARXIVAT A:
Pablo Casado
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut