Casado insta Pedro Sánchez a ordenar als Mossos la retirada dels llaços
Pablo Casado i la candidata per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo

Casado insta Sánchez a prendre el control dels Mossos i a fer-los retirar els llaços

El líder popular demana al govern espanyol que agafi el comandament de la policia catalana i faci retirar els llaços si Torra no ho fa

Actualitzat

El president del PP, Pablo Casado, ha instat el president espanyol, Pedro Sánchez, a ordenar als Mossos d'Esquadra que retirin els llaços grocs si el govern no acata l'ordre de la Junta Electoral Central.

En l'acte de presentació de la candidata al 28A per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, Casado ha dit que ja n'hi ha prou de jugar al gat i la rata i que s'ha de fer complir la llei. En aquest sentit, ha afegit que:

"Si Torra no compleix i no retira els llaços grocs, l'executiu espanyol ha de fer-ho immediatament. I ho pot fer a través de la llei de seguretat nacional, prenent el comandament dels Mossos d'Esquadra."


El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha recomanat aquest dimecres al president de la Generalitat que retiri les estelades i els llaços grocs dels edificis públics. Quim Torra ja ha dit que seguiran les recomanacions del síndic, però sense precisar quan en trauran els símbols.

ARXIVAT A:
Pablo CasadoPPEleccions 28A
Anar al contingut