Casado fa una crida a "posar fi a 40 anys d'adoctrinament" el 21D

El vicesecretari de comunicació del PP ha remarcat que faran "una campanya important i en positiu" a Catalunya i ha tret pes als resultats que els auguren les enquestes

Actualitzat

El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, considera que el 21-D pot ajudar a "recuperar el terreny perdut en 40 anys d'adoctrinament" i ha titllat els polítics independentistes de "supremacistes".

En la roda de premsa d'aquest dilluns, posterior a l'executiva del partit, ha criticat la "mala elecció" dels partits independentistes per repetir a les seves files noms de dirigents i consellers empresonats o investigats. Casado ha carregat contra Puigdemont, a qui ha demanat que "es deixi de mítings i es prepari per la seva defensa", però també contra Marta Rovira. El portaveu popular ha qualificat d'"indecents, falses i inventades" les paraules de la secretària general d'ERC acusant el govern espanyol d'haver amenaçat "amb morts al carrer" si es desplegava la república.

"Han passat de l'Espanya ens roba a l'Espanya ens mata"

En clau electoral, també ha remarcat que faran "una campanya important i en positiu" a Catalunya i ha tret pes als resultats que els auguren les enquestes. Per Casado, el PP a Catalunya té "molt vot ocult".

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut