Pablo Casado ha al·legat que no havia vist Ángel Garrido i per això no l'ha saludat (EFE)
Pablo Casado ha al·legat que no havia vist Ángel Garrido i per això no l'ha saludat (EFE)
Madrid

Casado evita saludar l'expresident de la Comunitat de Madrid que va fitxar per Cs

El president del PP al·lega que no ha vist Ángel Garrido, que s'ha assegut al costat d'Esperanza Aguirre

RedaccióActualitzat

La tensió post i pre electoral s'ha fet evident aquest 2 maig en l'acte insititucional del Dia la Comunitat de Madrid.

El moment més esperat era la trobada entre el president del PP, Pablo Casado, i l'expresident madrileny Ángel Garrido, que tot just la setmana passada, en plena cursa de les generals, va canviar les sigles del PP per les de Ciutadans. Era la primera vegada que coincidien després de la fuga. I Casado li ha passat al davant i no l'ha saludat, segons ha dit, perquè no l'ha vist.

Esperanza Aguirre i Ángel Garrido han xerrat animadament durant l'acte del Dos de Maig (EFE)

El cas és que Garrido estava assegut al costat d'una altra exdirigent madrilenya, Esperanza Aguirre, amb la qual ha conversat animadament. Ho han fet davant dels periodistes, parlant de si el centre polític l'ocupa actualment el PP o Ciutadans. "Ell ara ho farà fenomenal perquè s'ha fet liberal", ha ironitzat Aguirre.

En el que sí que han coincidit Casado i Aguirre és a remuntar-se a l'època de Mariano Rajoy per justificar la davallada del PP. L'actual president popular ha dit que la formació perd vots "des de fa vuit anys", mentre que l'expresidenta madrileny ha considerat que la "desbandada" va començar quan, segons ha dit, Rajoy va convidar qui volgués a anar-se'n.

Garrido és el número 13 de la llista del candidat de Cs per la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado.


Altres imatges curioses de la jornada

La recepció, a la Reial Casa de Correus, ha deixat altres imatges curioses, com la del candidat de Més Madrid per a la comunitat, Íñigo Errejón, assegut per protocol entre la cap de llista de Vox, Rocío Monasterio, i la del PP, Isabel Díaz Ayuso.

Errejón, assegut entre Monasterio i Díaz Ayuso, caps de llista de Vox i el PP, respectivament. (EFE)

També s'han situat junts per protocol el candidat d'Esquerra Unida Madrid en Pie, Carlos Sánchez, i el candidat de Vox a l'alcaldia, Javier Ortega Smith.

ARXIVAT A:
Eleccions 28APPCsPablo Casado
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut