Pablo Casado a Màlaga
Pablo Casado a Màlaga
Màlaga

Casado demana eliminar les subvencions als partits amb processats per rebel·lió

A més, segons el líder del PP, la manifestació pel dret a decidir d'aquest dissabte a Madrid va punxar

RedaccióActualitzat

Pablo Casado creu que la manifestació a Madrid va punxar, i demana eliminar subvencions als partits amb processats per rebel·lió:

"Hi va haver una manifestació al centre de Madrid. Per començar va ser una punxada sonora. Una cosa és que hi hagi una manifestació, si és pacífica, en què es demani la independència, i l'altra és que a Espanya amb les subvencions públiques es paguin els partits que tenen líders processats per animar la rebel·lió i la sedició. Per això hem demanat que es modifiqui la llei de finançament dels partits polítics perquè cap partit que tingui els seus líders encausats per rebel·lió i sedició segueixi rebent subvencions publiques."

Des de Màlaga, Pablo Casado ha dit que les eleccions del 28 d'abril han de ser un referèndum per escollir entre Sánchez i els seus aliats independentistes i populistes, o bé el Partit popular:

"No volien referèndum, referèndum el 28 d'abril. Eleccions generals. O Sánchez amb Torra, Puigdemont, Batasuna i Podem, o el PP rescatant Espanya de la independència, de la ruïna econòmica i de la indignitat d'estar als peus dels que volen trencar Espanya."

D'altra banda, el Partit Popular ha presentat, aquest cap de setmana, Cayetana Álvarez de Toledo, que encapçalarà la llista per Barcelona a les eleccions generals. Periodista, estretament vinculada a la Fundació FAES i amb un discurs molt dur contra el procés sobiranista, Álvarez de Toledo va ser diputada per Madrid entre el 2008 i el 2015. Un perfil amb què Pablo Casado intenta impedir la fuita de vots cap a l'extrema dreta.

ARXIVAT A:
Pablo CasadoPPEleccions 28A
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut