El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado
El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado
Bilbao

Casado barreja ETA, Catalunya i Veneçuela en un acte en record a Miguel Ángel Blanco

Assegura que "els mateixos que justifiquen ETA són els que justifiquen els totalitaris a Catalunya i els dictadors a Veneçuela"

RedaccióActualitzat

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha assegurat que les "purgues" del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'assemblen a les purgues del líder veneçolà, Nicolás Maduro, i "també a l'absoluta intransigència que vam viure en els pitjors anys en què als constitucionalistes ens costava la vida defensar les nostres idees".

Casado ha criticat les "equidistàncies" i les "amistats perilloses" entre Podemos i Maduro i entre el diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà i el coordinador general de Sortu, Arnaldo Otegi. Pel polític del PP, "els mateixos que justifiquen ETA són els que justifiquen els totalitaris a Catalunya i els dictadors a Veneçuela". En aquesta línia, Casado ha dit que Tardà i Otegi "són el mateix perquè defensen el mateix" i ha qualificat Otegi de "pistoler confés".

"No podem tolerar que qui intenta trencar Espanya i Catalunya  donin mítings amb Otegi dient més o menys que és la persona que ha de construir un nou ordre al nostre país"

Pablo Casado ha fet aquestes declaracions en l'acte de clausura a Bilbao de l'Escola de Formació Miguel Ángel Blanco. Ha assegurat que va ser l'assassinat de l'exregidor del PP a Ermua el que el va fer interessar per la política. Per això ha demanat que no "s'idolatrin assassins".
            

          

Anar al contingut