Casado ha fet aquestes declaracions en un acte amb la nova presidenta del PP balear, Margarita Prohens (Europa Press/Isaac Buj)
Casado ha fet aquestes declaracions en un acte amb la nova presidenta del PP balear, Margarita Prohens (Europa Press/Isaac Buj)

Casado a les Balears: "No parleu català, parleu mallorquí, menorquí, formenterès"

Actualitzat
TEMA:
Pablo Casado

El president del PP, Pablo Casado, ha carregat contra la unitat de la llengua als Països Catalans. En un acte del seu partit a les Balears, Casado ha afirmat que a les Illes no es parla català, sinó que cada illa té la seva pròpia llengua i que "aquesta cultura no és apèndix de ningú":

"Ens comprometem amb la unitat lingüística de les illes Balears. Que no parleu català, parleu mallorquí, parleu menorquí, parleu eivissenc, parleu formenterenc. I aquesta cultura no és apèndix de ningú."

"No sou Països Catalans, sou les grans illes Balears admirades a tot el món".

"A qui se li acut que les illes Balears són part de no sé què Països Catalans. Però és que no han visitat aquests pobles? No han vist aquestes pedres? No han sentit aquesta llengua?"


Casado ha fet aquestes declaracions en el Congrés Autonòmic de PP que s'ha fet aquest dissabte a Palma. En aquest congrés s'ha presentat la nova presidenta del PP balear, Marga Prohens.

 

 

ARXIVAT A:
Pablo Casado PP Català Illes Balears

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut