Llançà

Cas d'assetjament cibernètic d'un grup d'estudiants de l'institut de Llançà

Un grup d'estudiants difonia a través de Facebook missatges ofensius d'altres companys de classe. Els responsables del centre ho han detectat i ja han pres mesures.

RedaccióActualitzat

La directora de l'institut de Llançà, Maria Carme Barceló, denunciarà davant dels Mossos els alumnes del centre que han fet assetjament cibernètic als seus companys a través d'una pàgina de xafarderies sobre l'institut que ells mateixos havien creat a Facebook.

La responsable del centre ha explicat: "Després de veure el que s'estava penjant al Facebook i com s'anava enrarint l'ambient vaig decidir tenir una xerrada amb els 300 alumnes. Em vaig fer acompanyar pel caporal de la policia local i el caporal de Mossos d'Esquadra. Jo els vaig explicar la part més moral, per què no estava bé el que havia passat, i que no només eren culpables els que havien creat la plana sinó tots els que hi havien aportat material".

"Les persones que n'havien estat responsables van confessar, van venir i ens ho van explicar i hem parlat amb les famílies. Però de totes maneres la denúncia tirarà endavant", ha exposat davant de les càmeres de TV3. També s'ha posat en el lloc dels pares de les víctimes: "Si una de les meves filles fos la que estigués en una llista d'aquestes per ser votada com la persona més dolenta de l'institut o s'estiguessin dient calúmnies d'ella, doncs jo actuaria."

Els alumnes també seran sancionats segons el reglament de règim intern del centre. La directora vol arribar fins al final perquè no es repeteixi una situació semblant.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut