La defensa del futbolista vol que pugui sortir en llibertat provisional (Europa Press/Contactphotos)

Cas Dani Alves: declaren les amigues de la denunciant i treballadors de la discoteca

La cosina i una amiga avalen la versió de la víctima i declaren que el jugador també les va abordar amb intencions sexuals

Redacció/AgènciesActualitzat

Aquest divendres han declarat diversos testimonis del cas del futbolista Dani Alves als jutjats de Barcelona. L'amiga i la cosina de la jove que acusa de violació l'exfutbolista del Barça, que eren amb ella aquella nit, han avalat la versió de la víctima.

Les dues dones han tornat a declarar que Alves les van convidar a través d'un cambrer de la discoteca Sutton de Barcelona per prendre unes copes en un reservat, on també hi havia un amic seu.

Han ratificat que el futbolista també les va abordar a elles amb intencions sexuals. Expliquen que això va ser abans que Alves indiqués a la denunciant que entrés al lavabo, on presumptament la va agredir sexualment.

La jutgessa ha ofert a una de les joves que presenti una denúncia per agressió sexual. La noia ho ha descartat per no restar rellevància a l'agressió sexual greu patida per la seva amiga.

També han declarat davant de la jutgessa cinc treballadors i el director de la discoteca on es van produir els fets el 30 de desembre.

Un d'ells ha estat el porter, que va veure sortir la víctima plorant. Juntament amb altres integrants de la seguretat del local, van decidir activar el protocol contra agressions sexuals i van avisar els Mossos d'Esquadra.

També han comparegut els cambrers que van servir copes al reservat de Sutton. Segons fonts judicials, tots els testimonis que han declarat s'han ratificat en el que ja havien afirmat anteriorment davant de la policia.

Empresonat i pendent del recurs

Dani Alves segueix a la presó, a l'espera que es prengui una decisió sobre el recurs d'apel·lació que ha presentat.

La jutgessa va decretar la presó incondicional per al jugador, que va ingressar primer a Brians 1, a Sant Esteve Sesrovires.

De seguida va ser traslladat a Brians 2 per "garantir millor la seguretat i la convivència", i hi continua ingressat.

 

ARXIVAT A:
EsportsJudicialViolència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut