Carromero en ser detingut (Reuters)
Carromero en ser detingut (Reuters)
Madrid

Carromero, condemnat per l'accident en què van morir dos opositors cubans, aconsegueix la llibertat condicional

Ángel Carromero va ser condemnat a quatre anys de presó per l'accident de trànsit a Cuba en què van morir els opositors cubans Oswaldo Payá i Harold Cepero

RedaccióActualitzat

El secretari general de Noves Generacions de Madrid, Ángel Carromero, ha aconseguit la llibertat condicional després de ser condemnat a quatre anys de presó per un accident de trànsit a Cuba en què van morir els opositors cubans Oswaldo Payá i Harold Cepero. Carromero ha donat les gràcies especialment a la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, per la confiança i l'ajuda que sempre li ha mostrat des del moment que va ser condemnat.

"Aquesta tarda, per fi, i després d'un calvari, un jutge de l'Audiència Nacional ha decidit donar-li la llibertat condicional", ha explicat la mateixa Aguirre en un acte amb associacions de joves al centre de Madrid.

Carromero ha assegurat que no s'ho esperava i no ha dubtat a agrair el suport rebut. Ha anomenat específicament la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, i el portaveu del comitè de campanya del PP i expresident de Noves Generacions Pablo Casado. Però sobretot s'ha referit a Esperanza Aguirre.

Carromero ha assegurat que des que va arribar de l'illa "sempre" ha rebut el suport d'Aguirre:

"Ella sempre ha posat al davant els valors del PP i ha defensat que el que va passar allà va ser una injustícia, per la qual cosa no tindré temps per agrair-li tot el que ha donat per mi".

Anar al contingut