Carrie Fisher a l'estrena de "Star Wars: el despertar de la força" a Londres el 2015 (Reuters)
Carrie Fisher a l'estrena de "Star Wars: el despertar de la força" a Londres el 2015 (Reuters)

Carrie Fisher apareixerà al nou episodi de "Star Wars" amb material no usat

El director J. J. Abrams ha dit que "estimem desesperadament Carrie Fisher", i per això serà a l'episodi 9

Actualitzat

L'actriu Carrie Fisher tornarà a aparèixer a la saga "Star Wars". La princesa Leia ja va aparèixer a l'últim episodi, tot i que l'actriu havia mort sense acabar el rodatge el 2016 als 60 anys. Ara s'ha anunciat que serà present al pròxim episodi amb material gravat amb Fisher el 2015 per a la pel·lícula "Star Wars: el despertar de la força" i que mai s'havia utilitzat.

Leia havia de ser el personatge central de l'episodi 9, però la seva mort repentina ha obligat a retocar el guió.

"No podíem trobar un final per a la saga de Skywalker que de veritat ens agradés sense ella. I mai faríem un nou càsting o usaríem un personatge generat per ordinador. Aleshores, amb el suport i el vistiplau de la seva filla, Billie, hem trobat una manera d'honorar el llegat de la Carrie i el seu rol de Leia al nou episodi 9 usant material que teníem gravat amb ella a l'episodi 7."

Lucasfilm s'ha encarregat de fer l'anunci oficial, mentre el director de l'última entrega, J. J. Abrams, ha afegit literalment que "estimem desesperadament Carrie Fisher".

No serà l'única que ressuscitarà. També ho farà el personatge que interpreta Mark Hamill. Luke Skywalker, que va morir en l'última pel·lícula "Star Wars: l'últim Jedi", formarà part de la història.

La pel·lícula es començarà a rodar a Londres aquest agost. Com a director repetirà J. J. Abrams. Tot i que encara no té títol, el film arribarà a les pantalles el desembre del 2019.

 

Anar al contingut