Barcelona

Carretero desitja que el Tribunal Constitucional anul·li del tot l'Estatut

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha dit que desitja que el Tribunal Constitucional anul·li completament l'Estatut. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Carretero ha declarat que el que el Tribunal Constitucional està debatent ara és "si el mata amb anestèsia o el mata viu". El líder de Reagrupament ha indicat que prefereix que "el destrossi", que "el mati sense anestèsia, així tothom se n'assabenta".

Actualitzat
"A mi l'Estatut no em satisfeia gens, ja aleshores hi vaig votar en contra, i pensava que era un desastre i no ens servia per a res i s'ha confirmat", ha començat considerant Carretero.

"El que el Tribunal Constitucional està debatent ara és si el mata amb anestèsia o el mata viu. Jo prefereixo que el mati sense perquè així tothom se n'assabenti". Que el "destrossi", ha desitjat el líder de Reagrupament sobre la sentència que ha d'emetre el Constitucional sobre l'Estatut.

D'altra banda, Carretero ha dit que no li fa por la resposta de Madrid en cas d'aconseguir una majoria sobiranista al Parlament que proclami la independència de Catalunya. El president de Reagrupament està convençut que cap poder fàctic podrà impedir aquesta opció si la majoria de catalans hi estan a favor.
Anar al contingut