Pla obert de la zona del Passeig Verdaguer d'Igualada on s'han instal·lat les parades de llibres i roses amb controls de seguretat. 23 d&#…
Pla obert de la zona del Passeig Verdaguer d'Igualada on s'han instal·lat les parades de llibres i roses amb controls de seguretat. 23 d'abril de 2021. (horitzontal)

Carrers i places de la Catalunya Central s'omplen de parades de roses i llibres en un Sant Jordi atípic per la pandèmia

Actualitzat

ACN Manresa\/ Igualada\/ Moià\/ Vic.-Les places i carrers de la Catalunya Central han rebut un degoteig constant de visitants aquest divendres amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. Manresa, Vic i Igualada han tret les tradicionals parades de llibres i roses al carrer en espais perimetrats i controls d'aforament per complir les mesures sanitàries de la covid-19. A Moià, per exemple, els alumnes de totes les escoles han protagonitzat una lectura de textos en diferents places del municipi. El sol i la pujada de temperatures que acompanya aquesta diada de Sant Jordi també ha afavorit que més gent hagi sortit al carrer. És el cas de la Fina, una veïna de Vic, que està especialment contenta, ja que és el primer Sant Jordi que pot viure amb la seva néta de dos anys.

Anar al contingut