Carolina Ruiz durant un moment del seu descens. (Foto: Reuters)
Sotxi 2014

Carolina Ruiz no pot acabar el descens femení dels Jocs de Sotxi, prova en què aspirava a podi

Carolina Ruiz, l'única participant espanyola en el descens femení als Jocs d'hivern de Sotxi i que aspirava al podi, no ha pogut acabar la competició en sortir del recorregut. L'eslovena Tina Maze i la suïssa Dominique Gison han compartit la medalla d'or. Les dues esquiadores han completat els 2.713 metres del recorregut amb el mateix temps.

Actualitzat

Carolina Ruiz, l'única participant espanyola en el descens femení als Jocs d'hivern de Sotxi i que aspirava al podi, no ha pogut acabar la competició perquè va sortir del recorregut. "La part de dalt l'he fet molt bé, però després he comès una errada, que he controlat bé però m'ha costat temps. He recuperat bé, fins que he arribat a una zona una mica endarrerida. He agafat un forat i he caigut, sense opció de recuperar", ha explicat al final de la seva participació.

L'eslovena Tina Maze i la suïssa Dominique Gison han compartit la medalla d'or. Les dues esquiadores han completat els 2.713 metres del recorregut amb el mateix temps: 1 minut, 41 segons i 57 centèsimes. És la primera vegada en la història dels Jocs que passa un fet així en aquesta prova. La tercera medalla restant, la de bronze, ha estat per a la també suïssa Lara Gut, a una dècima de les seves companyes de podi.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut