València

Carod-Rovira viatja a València per donar suport al cap de llista d'ERC a les autonòmiques i aconseguir representació al Parlament valencià

El líder d'Esquerra Republicana ha anat fins al País Valencià per presentar el candidat de la formació. Un acte polític que ha començat amb una certa tensió per l'escridassada d'alguns grups anticatalanistes. L'objectiu del viatge és obtenir representació al Parlament valencià -on no té cap diputat- en les eleccions autonòmiques del maig que ve.

Actualitzat

Josep-Lluís Carod-Rovira ha estat rebut amb crits i insults a l'entrada del Palau de Congressos de València. Tampoc no ha estat fàcil l'entrada dels simpatitzants al míting d'Esquerra Republicana. La policia ha vigilat el centenar d'anticatalanistes que han intentat acostar-se a la seu del Palau de Congressos, uns convocats per coalició valenciana i altres per la ultradreta. Els manifestants portaven anuncis en què exigeien a l'alcaldessa Rita Barberá que prohibeixi tot el que estigui relacionat amb els Països Catalans.

Carod-Rovira i Puigcercós han fet costat a la presentació del cap de llista d'Esquerra País Valencià en les pròximes eleccions autonòmiques, Agustí Cerdà. Hi ha hagut referències iròniques a com se'ls s'ha rebut i també s'ha apel.lat a la necessitat de tenir més presència institucional al País valencià. I és que Esquerra Republicana té cinc regidors al País Valencià i cap diputat autonòmic. No van aliats amb Esquerra Unida ni el Bloc Nacionalista en els pròxims comicis. El seu objectiu és anar creixent a poc a poc sense dependències de cap formació política.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut